Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (6.77 secunde)
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Seismul a avut loc in judetul Buzau, nu in Covasna cum a anuntat anterior INFP, iar adancimea la care s-a produs a fost si ea revizuita la 150 de kilometri.Initial, INCDFP anuntase o magnitudine de 5.7 pe scara Richter si o adancime de 200 km.
O adolescenta de 16 ani din Buzau a cerut instantei sa-i permita sa se marite cu iubitul detinut. Barbatul de 32 de ani este in Penitenciarul Focsani pentru loviri sau alte violente.
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete.
Un barbat in varsta de 36 de ani, din Braesti, judetul Buzau, s-a certat cu sotia, iar pentru a scapa de politistii care au venit sa o salveze pe femeie, a iesit in fata oamenilor legii cu bebelusul de 11 luni, devenind agresiv si amenintand.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 11:00, drumurile nationale pe care circulatia vehiculelor era intrerupta din cauza zapezii erau urmatoarele: ... - DN 10 Buzau - Brasov, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier. Ministrul Transporturilor admite ca sunt probleme din cauza unor erori de proiectare.
Conducerea unui colegiu din Buzau trebuie sa plateasca unui fost elev daune morale de 3.000 de euro, dupa ce, in 2018, acesta a primit media 2 la purtare, in urma unei postari pe Facebook.
Primele doua dintre grinzile uriase ale Salii Polivalente din Craiova ar putea fi montate pâna la sfârsitul acestei saptamâni. ... Directorul antreprenorului Concas Buzau, Ionel Gagu, crede ca în circa sase saptamâni vor fi montate toate cele 14 grinzi.
O batrana de 70 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, in cursul zilei de astazi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 10, langa Buzau.
Un barbat de 70 de ani din judetul Buzau s-a imbolnavit pentru a treia oara, in mai putin de sase luni, de COVID-19. Barbatul este vaccinat cu doua doze de ser anti Covid si este internat acum in Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau.
Autoritatile locale din Buzau au gasit o solutie inteligenta pentru a salva culturile afectate de seceta, dar si pentru a impiedica risipa de energie.
Acuzatii grave la Serviciul Permise din Buzau. Un examinator este cercetat disciplinar dupa ce o cursanta il acuza ca i-a facut avansuri si chiar ar fi invitat-o la el acasa.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. Soferul unei masini a incercat sa depaseasca prin dreapta o cisterna, dar masina s-a agatat de cisterna si a fost aruncata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte doua masini.
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau.
Liderul PLD Buzau, Lucian Salcutan, a declarat ca filiala pe care o conduce va sesiza Avocatul Poporului si va da in judecata statul roman la CEDO pentru incalcarea dreptului la vot al minoritatilor religioase prin organizarea referendumului intr-o zi de sambata, cu inchiderea urnelor la ora 20.00 Salcutan a declarat ca in judet exista circa 4.000 de adventisti de ziua a saptea si persoane de religie mozaica, ce nu pot merge la vot sambata, intrucat religia nu le permite sa desfasoare nicio activitate decat dupa apusul soarelui.
google-analytics.com